Genel

İstanbul Klozet ve Rezervuar Montajı Sifon Tamir

İstanbul klozet rezervuar montajı sifon tamir işlemleri için profesyonel hizmet veren firmalardan destek alınmalıdır. Rezervuarlar genellikle klozet içindeki atıkların kanalizasyona gönderilmesi için kullanılırlar. Sifon içerisinde buluna n 5-6 litrelik su bu işe yarar. Rezervuarların içinde bulunan iç takımlar genellikle 2 yılda bir arızalanmaktadır. Rezervuarların iç takımları kalitesine bakılmadan alındığı takdirde sürekli su sızıntısı yaparak yüksek su faturasının gelmesine neden olurlar. Rezervuar içindeki takımların arıza yapması neticesinde çok büyük su israfları ortaya çıkmaktadır. Rezervuarlar her sifon çekiminde en az 5 litre suyu kanalizasyona göndermektedir.

İstanbul Tesisat acil durumlarına müdahale etmeleri ve yeni tuvaletler ve demirbaşlar kurmaları için evinize sertifikalı sıhhi tesisat teknisyenleri gönderir. Eksiksiz tuvalet kurulum ve onarım hizmetlerimiz, tuvaletlerin tıkanmasını, sızıntıların giderilmesini ve kapatılmasını, sifon mekanizmalarının onarılmasını ve yeni ünitelerin kurulmasını içerir.

Klozet Kurulum Hizmetleri

Yeni klozet kurulumu: Yeni, iyileştirilmiş bir klozet, yalnızca artan sifon gücü ve ergonomik şekilli klozetlerle gelmez – şık, temiz bir yedek, aynı zamanda herhangi bir modern ev tadilatına harika bir katkı sağlar. Bu süreçte, eskiyen armatürleri ve giderek güvenilmez hale gelen fonksiyonlarını da atabilirsiniz.

Özel tuvalet: Tesisat uzmanlarından oluşan ekibimiz, boyunuza, bedeninize ve stil gereksinimlerinize en uygun tuvaleti bulmak ve kurmak için sizinle birlikte çalışır. Tüm bunlar bide, yavaş kapanan kapaklar ve ısıtmalı koltuklar gibi eklentileri göz önünde bulundurarak yapılır. Her sifonda işini yapan bir klozet ile işinizi yaparken hassas işlevin ve benzersiz konforun keyfini çıkarın.

Klozet Bakımı

Tuvaletler her evde temel bir unsurdur. Bu yüzden bir tuvalet tesisatı acil durumu elverişsiz ve yıkıcıdır. Tek bir yolculuktan sonra sifonu çekememek bile hızla bir kabusa dönüşebilir ve daha büyük tesisat sorunlarına işaret edebilir.

Sürekli çalışma: Tuvalet, sifonu çektikten kısa bir süre sonra çalışmayı durdurmalıdır, ancak bunu yapmaya devam ederse, bu bir sızıntı veya drenaj sorununu gösterebilir. Ve temiz su sürekli aktığı ve gidere aktığı için, bu da pahalı su faturalarına neden olabilir.

Çatlak kase veya leğen: Çoğu tuvalet, güçlü bir darbe veya uzun süreli kullanım üzerine kırılabilen porselenden yapılmıştır. Neyse ki, küçük çatlaklar etkili bir şekilde onarılabilir ve bu da beklenmedik ve pahalı bir değiştirme ihtiyacını tamamen ortadan kaldırır.

Taşma ve yedekleme: Tıkanmış bir tuvalet ilk birkaç seferde pistonla giderilebilirken, tekrar eden tıkanıklıklar taşmaya ve atıkların sıhhi tesisat sisteminden düzgün bir şekilde dışarı atılmaması ve bunun yerine zamanla birikmesinden dolayı drenajda ve armatürlerde atık su birikmesine neden olabilir.

Klozet ve Rezervuar Montajı Nasıl Yapılır?

Klozet ve rezervuar montajı yapmak için öncelikle daireye gelen su ana vanadan kesilir. Daha sonra klozetin monte edileceği yer seçilir ve çalışmaya başlanır. Klozetin duracağı yer işaretlenerek matkapla delinir. Bu işlemin akabinde klozetin bağlantı borusu atık borusuna sokulur. Atık borusu ile çıkış borusunun birleştirilmesinin ardından yere delinmiş olan deliklere denk getirilerek klozet yere vidalanır. Klozet etrafından su sızmaması için etrafı silikonlanır. Klozetin montajının akabinde üzerine uygun bir rezervuar oturtularak vida ile sabitlenir. Daha sonra su muslukları bağlanır.

Klozet ve Rezervuar Tamiri Nasıl Yapılır?

Tüm sifonların çalışma mantığı aynıdır. Sifonun içindeki iç takım doldurma ve boşaltma işlevini görür. Doldurma grubunda bazen rezervuarın içine su akmasını sağlayan musluk, rezervuar dolmasına rağmen suyu kesmez. Bu da klozete sürekli su akmasına neden olur. Musluğun suyu kesebilmesi için şamandıranın doğru çalışması gerekmektedir. Şamandıra ile musluğun bağlantı kısmında contalar bulunur. Bu contalar uzun süre suyun içinde kaldığı için zamanla bozulur. Bu durumda yapılması gereken rezervuarın kapağının açılması ve şamandıranın suyun üzerinde olup olmadığının kontrolüdür. Bazı durumlarda şamandıra patlayabilir ve içine su dolabilir. Bu durumda şamandıranın değiştirilmesi gerekir. Şamandırada sorun olmadığı durumlarda şamandıranın bağlı olduğu musluk sökülür. Bağlantı kısmındaki conta değiştirilerek tekrar bağlantı yapılır. Genellikle rezervuar içindeki doldurma grubunda oluşan arızalarda doldurma grubunun tamamen değiştirilmesi gerekir. Doldurma grubunda sorun olmadığı durumlarda boşaltma grubunda sorun var demektir. Boşaltma grubunda oluşan sorun grubun en altındaki contayı değiştirmekle halledilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Arayın